Radegast

Moravská jednotka typická svojou horkosťou sa v pivovare v Nošoviciach varí z tých najkvalitnejších pivovarských surovín z Moravy. Prvá várka uzrela svetlo sveta 3. decembra 1970. Značka má silnú základňu lojálnych konzumentov na Morave a v Sliezsku, ale oslovuje aj mnohých milovníkov piva naprieč celým Slovenskom.

www.radegast.sk

  • RYZE HOŘKÁ 12° – čapovaná

    RYZE HOŘKÁ 12° – čapovaná

    RYZE HOŘKÁ dvanáctka je prémiový svetlý ležiak s charakteristickou horkosťou a plnou chuťou. Vďaka použitiu troch druhov moravských chmeľov vyniká výraznou chmeľovou arómou. Stupňovitosť piva RADEGAST 12 je 12, 25% a obsah alkoholu je 5,1%.

  • RATAR

    RATAR

    Plná chuť a mimoriadna horkosť, vďaka prémiovému chmeľu Polaris, posúva osvieženie z tohoto piva na výnimočný chlapský zážitok! Ratar je najhorkejší Radegast, ktorý bol kedy uvarený. Jeho názov sa inšpiroval kmeňom Ratarov, ktorých najvyšším bohom bol práve Radegast.

  • RYZE HOŘKÁ 12°

    RYZE HOŘKÁ 12°

    RYZE HOŘKÁ 12 je trikrát chmelený svetlý ležiak s 5 % obsahom alkoholu, ktorý vyniká plnou horkou chuťou a výraznou chmeľovou arómou. Varí sa z troch vybraných druhov moravského chmeľu. Okrem odrôd Žatecký poloraný červeňák a Sládek obsahuje aj českú odrodu Saaz Late, ktorá je vďaka svojej vysokej kvalite považovaná za budúcnosť českého pivovarníctva.

  • RÁZNÁ 10°

    RÁZNÁ 10°

    Radegast RÁZNÁ 10 ponúka nekompromisné horké osvieženie. Pri jej varení používame vybaný slad z vlastných sladovní a vyššie dávky troch odrôd najkvalitnejšieho tršického chmeľu (Žatecký poloraný červeňák, Sládek a Žatecký neskorý). Výrazná horkosť je vyvážená sviežou chmeľovou arómou a plnšou chuťou, ako je pri desiatkach obvyklé. Obsah alkoholu je 4,1 %.