Radegast
Radegast patrí k najobľúbenejším pivám v Českej republike, ktoré je typické svojou horkosťou. Prvá várka uzrela svetlo sveta 3. decembra 1970 v pivovare v Nošoviciach, kde sa varí z tých najkvalitnejších pivovarských surovín z Moravy. Toto výnimočne horké pivo oslovuje milovníkov piva naprieč celým Slovenskom a získava svojich verných priaznivcov.
-
RATAR
Plná chuť s výraznou horkosťou (50 IBU), vďaka prémiovému chmeľu Polaris, posúva osvieženie Rataru na rozhodne výnimočný zážitok. Ratar je najviac horký Radegast, ktorý bol kedy vyrobený! Jeho názov sa inšpiroval kmeňom Ratarov, ktorých najvyšším bohom bol práve Radegast. Ratar je výčapný špeciál – veľmi horké svetlé výčapné pivo.
-
RYZE HOŘKÁ 12°
Radegast Ryze Hořká 12 je trikrát chmelený prémiový svetlý ležiak s 5,1 % obsahom alkoholu, ktorý vyniká plnou horkou chuťou (36 IBU) a výraznou chmeľovou arómou. Varí sa z troch vybraných druhov moravského chmeľu. Okrem odrôd Žatecký poloraný červeňák a Sládek obsahuje aj českú odrodu Žatecký pozdní, ktorá je vďaka svojej vysokej kvalite považovaná za budúcnosť českého pivovarníctva.
-
RÁZNÁ 10°
Radegast Rázná 10 ponúka nekompromisné horké osvieženie. Pri jej varení používame vybraný slad z vlastných sladovní a vyššie dávky troch odrôd najkvalitnejšieho tršického chmeľu (Žatecký poloraný červeňák, Sládek a Žatecký pozdní). Výrazná horkosť (30 IBU) je vyvážená sviežou chmeľovou arómou a plnšou chuťou, ako je u desiatok obvyklé. Obsah alkoholu je 4,1 %.